Modrý květ

Modrý květ

Anotace: Láska je větší než příval slov..O lásce se nediskutuje- Láska je.. (Antoine de Saint-Exupéry)

Jsi ode mne dál,
než bych si kdy přál,
vracíš mi, co jsem ti
kdysi udělal..

To nezmění pár slov,
to nevrátí pár vět,
i přesto jsi mi vším,
můj malý modrý květ..

Přál bych si Tě mít,
umět vrátit čas..
Svoje chyby skrýt,
do tvých dlouhých řas,
zničit všechno zlé,
co spálilo náš svět..
To, pro co jsi musela,
tolik vytrpět..

Přál bych si být lepší,
a to nejlepší Ti dát,
ztratit se v Tvých rtech,
mít právo tě mít rád..

Udělal bych všechno,
jen abych Tě měl zpět,
unesl bych slunce,
obešel bych svět...

Nebude to lehké,
už nemám Ti co dát,
Já se ale změním,
a až bude o co stát,
přijdu pro Tvé srdce,
jenž jednou už jsem měl,
a tentokrát ho nepustím,
můj andílku bez křídel!
Autor Dameira, 12.10.2010
Přečteno 575x
Tipy 28
Poslední tipující: A. L. McCawley, Woski, Učitel, Denael, drsnosrstej kokršpaněl, Agniezka, Míša S., James Libustka, WAYWARD, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...krása...ST

31.10.2010 21:53:00 | Denael

to je hodně dobře zrýmováno... všechno sedí, skvěle se čte, odsýpá, nenudí... poklona

29.10.2010 12:46:00 | drsnosrstej kokršpaněl

Něžně voní ten tvůj modrý kvítek,díky za ni.

12.10.2010 19:58:00 | Danger

je parádní, kočko ;-)

12.10.2010 19:57:00 | Gabrielle

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí