Naoplátku

Naoplátku

Anotace: malé vyznání pro pana bezejmenného=)

Dám ti kapičku své krve-
ale jen maličkou.
Dám ti slzu své vůně-
tu bronzovou.
Dám ti poslední krásu volnosti-
a nechám si navléct tvůj prsten.
Dám ti svůj první pevný stisk ruky-
tehdy jsem si vážila sama sebe.
Dám ti vzpomínku na tvůj úsměv-
ten, co mě rozechvívá.
Dám ti moji vizi o životě-
tu trpkou nostalgii při západu slunce.
Dám ti svůj řetízek-
nervózní, hrají si s ním mé prsty.
Dám ti minutu mého života-
abych ukonejšila tvůj nepokoj.
Dám ti stéblo uschlé trávy-
jehož chuť v ústech hořkne.
Dám ti slepou mušličku-
volající po mořské hlubině.
Dám ti písmeno svého jména-
to, které mě dělá mnou.
Dám ti svůj cit-
ten nesmělý a ustrašený před lidmi.
Dám ti všechno-
ale od tebe chci ještě víc.
Autor kiiyra, 12.10.2010
Přečteno 673x
Tipy 3
Poslední tipující: Niky88, CULIKATÁ, mida
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásně se rozdáváš :-)

12.10.2010 21:46:00 | mida

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí