Vrať se!...

Vrať se!...

Anotace: nejsem básník..není dobrá..ale pomohla mi z nervů...

Prázdno a temno trhá mě na kusy,
bolí to, řeže to
a marný pokusy,
dostat tě zpátky,
vrátit se do pohádky,
kde tys byl princ
a já byla princezna,
náš sladký ráj
už nikdy nepoznám,
protože nesnáším tě, nenávidím,
miluju a nevím co s tím,
chci tě zpátky hned teď a tady..
Proč mi ubližuješ?
Proč mě zraňuješ?
Nevíš jak bolí to?
Myslíš, že zažils to?
Přála bych ti, abys veděl,
abys na pouhou chvíli ochutnal,
jak strašně to trhá srdce
a cáry z něho padaj lehce,
nikdy už se nevrátí zpátky
na to místo do pohádky.
Zavinils to, udělals to,
nejhorší je, že nevím proč,
je to hnusný, pálivý,
odporný jak moč
a příšernej kolotoč,
život jak na houpačce,
jednou nahoře, jednou dole
a najednou se s tebou urve sedadlo.
A letíš..
..padáš do prázdna,
které nikdy nikdy neskončí.
Autor evilyn, 12.10.2010
Přečteno 332x
Tipy 6
Poslední tipující: Lamorte, Iwetta, Philosophic Theory, CULIKATÁ, carodejka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...

19.10.2010 13:26:00 | Lamorte

Něco, co mluví ze srdce...

13.10.2010 19:34:00 | Philosophic Theory

Jsi báječná právě tou odvahou že tohle vše dokážeš ze sebe vyplivnout, prima.

13.10.2010 11:16:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí