zklamání....a touha po lásce...

zklamání....a touha po lásce...

Anotace: kašleš na nás?-chci někoho kdo nebude!

mám tě ráda,miluji tě,
ty však jsi stále pryč,
doma potřebuju tě,
ty však kašleš na mě.

ráda bych si našla milence,
který mě obejme a bude dělat to co máš dělat ty,
ale nemůžu kvůli dcerce,
který bude mi dávat oběti.

který věnuje mi milé pohlazení,
který něžný ke mě bude,
který bude milý k ní,
a krásně povídat o mojí dceři bude...

jsi někde ty milečně mých snů,
myslím na tebe,
myslím a sním už pár dnů,
tebe chci u sebe...
Autor petulak124, 13.10.2010
Přečteno 328x
Tipy 1
Poslední tipující: Behemot
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí