Život si s námi hraje...

Život si s námi hraje...

Anotace: přání.. touha.. prosba.. vzlyk... vztek...

Stýská se, lásko po tobě!
má mysl je má mříž
už dlouho hledám odpověď
já vím to, ty to víš

podzimní mraky smutků
zatáhly oponu lásce…
hladovím, umírám…vskutku
mé srdce začalo bát se…

hrajeme má dáti dal
sbíráme vítězství… prohry…
né, že bych se snad bál…
jen, jak se dostat do hry?

nNechci snad příliš? Či ano?
Stále se štvát a kam?
Užít si, milovat, klamat…
a potom zůstat sám….

ne lásko, takhle to nejde
chtíč, bastard! každého přejde…
v dálce se zvolna ztrácí
náš vztah…tažní ptáci…..

snad zapomenem na viny
a ustelem jim v hrobě
ty jediná, já jediný
ať patříš mě a já zas tobě.
Autor Bean, 13.11.2004
Přečteno 838x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Ať patříš mně a já zas Tobě!
O nic jinéh ve vztahu přece ani nejde.
Za plnou...

11.11.2005 18:38:00 | Písnička

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí