MALOVÁNÍ

MALOVÁNÍ

Anotace: Nejsem básnílkem a nikdy jim nebudu...

Kreslení obrazů
na okna za mrazu
sedíce na zadku
řkouc si pohádku.

Pohádku o snění
kreslenou při bdění,
obrázky života,
neskrytá nahota.

Vzpomínka na něhu,
na lásku, na krásu,
dveře jsou zavřené,
k ženě kýžené.

Nová probuzení
do dnů beze snění
s prázdnou duší,
co jen tuší…

Jak kreslení obrazů
na okna za mrazu
duši zkaženou
seznámí se ženou.
Autor Kordula Tomáš, 11.01.2006
Přečteno 359x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...na okno dýchnu, píšu ti vzkaz....není to špatný, ty rým a cit v duši máš!!!!! Hezký!!!

12.01.2006 15:56:00 | Julia

Nejsi básníkem a nikdy jím nebudeš...
Ne není to tak hrozné. Trochu teorie a bude to tip-ťop

11.01.2006 14:56:00 | Daniel S.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí