Jesenné spomienky

Jesenné spomienky

Anotace: ...nostalgia...

Spomínam.
Spomínam na tie časy,keď si ma mal rád.
Keď si bol viacej ako kamarát.
Keď pre mňa tvoje oči boli celý svet.
Keď som verila, že lepšieho ako ty niet.

Keď som pod plamienkom sviečky písala básne
keď som sa panicky bála, že to svetielko zhasne
...Že stratím dôvod žiť
...že nepríde už nikto, kto ma naučí byť...

Zhasínal si
...pomaly
Myslela som, že sa mi zabudnúť podarí.
Už sú to dva roky, čo si preč.
Už dávno neverím, že ma chceš.
Nádej zmizla rýchlo ako úsmev z moje tváre
No ja nedokážem vymazať spomienky...stále

***
A svet sa kruto ďalej hýbe
rozdávame sa tomu, kto príde

No dávno vyhasnutý plamienok vo mne stále horí
opäť cítim teplo tých krásnych čias
...Učím sa to,čo si ma vtedy naučil
...ľÚBIŤ...zas.
Autor Mišiačik, 13.10.2010
Přečteno 294x
Tipy 10
Poslední tipující: Kapka, Divoženka1, Giginka, James Libustka, Gabrielle, Paulín, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mišičko, já smekám..přála bych si, abych uměla alespoň zpoloviny psát jak ty..touhle básničkou jsi mě úplně dostala..opravdu si tě vážím..tímto dílkem jsi mě opradu dostala..:´)

16.10.2010 19:49:00 | Giginka

Vzpomínky, každý má. Někdo víc a někdo míň rád.
ST.Na lepší časy které přijdou.

13.10.2010 22:03:00 | Paulín

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí