Tvoje oči

Tvoje oči

Anotace: když už jste do toho člověka tak pobláznění, že vás mrazí v břiše, i když se mu jen podíváte do očí...

Sbírka: Zamilování

Ještě chvíli chci se dívat
Jak Ti po ramenou stékají vlasy
Ještě chvíli chci v jejich změti
Tušit Tvé ukrýté oči
Ty oči které mě proklály láskou
Ty oči do kterých se už
Asi nikdy neodvážím pohlédnout
Snad abych podruhé
Nepodlehla jejich kouzlu
Té tajemné záři v nich

A přece jsem se podívala
Tvé oči na mě hleděly
Upřeně a neustále
Jako by se v tu chvíli
Zastavil všechen čas
A byli jsme jen Ty a já
Tonoucí v Tvých
Nekonečně hlubokých očích
Jak ráda bych se v nich utopila!
Ale strach odvrátil můj zrak
A jeho ruka mě "zachránila"
Autor Žena z Marsu, 14.10.2010
Přečteno 557x
Tipy 3
Poslední tipující: Majdalénka, Makula, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí