Malagueńa salerosa..

Malagueńa salerosa..

Anotace: .. tanec http://www.youtube.com/watch?v=pxT1PttZ6BE&feature=related

Qué bonitos ojos Tienes
debajo de esas do cejas
leťme šípmi ako cez les
horia láskou, požiar nehas

slzami z privretých očí
najradšej by sa len smiali
ak by ten dážď výnimočný
srdcia nám bol neprepálil

obom, v hĺbkach snov zakliatym
spieva noc, spev poukrýva
smiech cez slzy, Amor zlatým
šípom pretne, nech sĺz príval

popretŕha hrádze citov
iba v tanci vyznaných, ach
s čašou lásky nedopitou
objatým.. v snov zákulisiach
Autor Petbab, 14.10.2010
Přečteno 302x
Tipy 13
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Psavec, CULIKATÁ, Jiná, mademoiselle secret, Skalsky Pavel, Gabrielle, Linzerka, la loba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ten váš cyklus je zajímavý.

14.10.2010 15:10:00 | mademoiselle secret

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí