Nemoc jménem láska

Nemoc jménem láska

Anotace: Kulišák!

Mám chorobnou nemoc,
ani nevím jak se jmenuje.
Máma říká, že mi nikdo nemůže pomoct,
že nade mnou teď srdce kraluje.

I když ta moje nemoc je docela příjemná,
nepozoruji na sobě nic špatného.
Nejspíš to bude ta láska vzájemná,
já totiž našla muže tak krásného.

Je krásný z obou stránek,
srdce má ze zlatých střípků.
A líbá kouzelně, jako vánek,
zasloužil by metál, nemám žádnou výtku.

Je mi krásně při mé nemoci,
tak, jak mi snad nikdy nebylo.
je dobře, že z téhle lásky není mi pomoci,
Pro nikoho už srdce mi nezbylo!
Autor Mausinka, 14.10.2010
Přečteno 359x
Tipy 4
Poslední tipující: Zasněný básník, CULIKATÁ, ZILA78
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

super...jen ab to vydrželo

04.01.2013 23:13:32 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí