První zklamání

První zklamání

Anotace: Je to o dospívající holce, která prožila první zklamání...

Nechtěla brát a nechtěla dávat,
zraněná zklamáním, slza jí stéká...
Každičké ráno s tou vzpomínkou vstávat,
myslet si na to, když večer se svléká...

Pohlaď ji po tváři,
bude ti vděčná,
oči jí zazáří,
je to už slečna...
Autor Grace, 13.11.2004
Přečteno 511x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí