Nechci umřít,chci jen žít

Nechci umřít,chci jen žít

Anotace: stále tě milujii...

Chci se přitulit na tvá líčka,
ať dohoří zde moje svíčka
ať sfoukne dívčin jemný dech,
ať zacloní mi celý svět.

Její modrá očka něhy,
ať rozpustí naposledy sněhy,
ať něžné slovo pohladí,
než srdce rytmus rozladí.

Nechci umřít,chci jen žít,
u sebe tě navždy mít!
Možná se mi budeš smát,
já tě mám ale za hrob rád!
Autor Désolé, 14.10.2010
Přečteno 277x
Tipy 4
Poslední tipující: E.deN, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí