Škoda LÁSKY...

Škoda LÁSKY...

Anotace: ... když láska náhle ZMIZÍ...

Škoda lásky,
která krásně kvetla
a naše životy
v jeden osud spletla.

S nadějí, třebas jen malou...
chtěla jsem ŽÍT
a jednou chvíli šťastnou
na tisíc menžích (pro nás) rozměnit.

A pak najednou, z ničeho - nic,
vše, co bylo, všechno je pryč.
A pak není ani láska
A není naděje.
Náhle není o čem snít
a člověk SÁM, neví kam jít.

PRÁZDNÉ SRDCE ZBYLO,
jen ty oči žasly,
jakoby na nebi - právě
VŠECHNY HVĚZDY ZHASLY.
Autor Janys, 14.10.2010
Přečteno 410x
Tipy 9
Poslední tipující: Gabrielle, CULIKATÁ, Niky88, danav, Danga
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné..

15.10.2010 06:51:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí