První máj

První máj

Anotace: ...

Už nastal jarní den
kdy láska proudí vzduchem
spousty lidí jdou ven
nejsem přítomný duchem

Zamilované páry se líbají
pod stromy rozkvetlými
radost a štěstí ale mají
řadím se mezi bezcennými

Ať konečně skončí tenhle čas,
mrtvý já chci hrdliččin hlas.
Autor Josh, 14.10.2010
Přečteno 259x
Tipy 4
Poslední tipující: Haminka, Niky88
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí