Hvězda na večerní obloze

Hvězda na večerní obloze

Anotace: rozmluva přes hvězdu

Tam, přes tu hvězdu na večerní obloze,
chtěl bych s tebou rozmlouvat o touze.
A všechno, čím žil jsem celý den,
by poskytnout mě mohl sen.

V něm nejdřív chtěl bych vidět
tvoji tvář.
Z ní pochopit,
jestli vůbec máš chuť
jít za novým poznáním se mnou,
člověkem zatím neznámým.

Když nastalo by kladné duší souznění,
paprskem hvězdy,
jako spřežení by přilétla má slova
o touze,
přes hvězdu na noční obloze.

LP 2002
Autor Mirek, 11.01.2006
Přečteno 522x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

1. verš je velmi povedený
2. verš příliš popisný a rozmělňuje 3.

11.01.2006 16:08:00 | Anny

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí