Smaragdová závislost

Smaragdová závislost

Anotace: a nejen to..

Shrbená černá zahrada zejících se ran
vrytých do záhonů srdce projevila se i na kůži!
Já poddaný, on můj pán!
Ostatně nakousl mi i plíce!

Tisíce jizev nejen z vašich pohledů mne těžko vzmuží.
Spíš položí!
Toto je sadismus,
jehož původcem...
je Ona!
A má zlomyslná můza směje se mi s ní do obličeje!
Thálie...
Proč?
Protože tohle je komedie!

Dosti ironická,
Hodně bolestivá,
Trochu satirická,
více snová...

A potom všem, co život mi vzal,
Přišel ke mě ten můj pán
- závislost!

Sedí na staré sesly vedle mne,
šeptá mi do ucha!
Já vzdoruji mu!

Mé oči slzí démanty,
Rty smáčejí smaragdy!
Autor Lamorte, 15.10.2010
Přečteno 327x
Tipy 17
Poslední tipující: Holis, evilyn, Psavec, Manstein, labuť, Niky88, Gabrielle, CULIKATÁ, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tomu se říká báseň psaná volným veršem..já vázaným prostě nepíšu..

17.10.2010 11:37:00 | Lamorte

Líbí se mi to,má to dobrou a zajímavou myšlenku,ale některé rýmy by myslím šli ještě zlepšit

16.10.2010 08:10:00 | Désolé

ach muj ty bože...

15.10.2010 17:58:00 | Lamorte

Hmm..tak ta je moc dobře napsaná,pěkné obraty a užití slov.
Teda jdu si ji přečíst ještě jednou! ST

15.10.2010 14:58:00 | xoxoxo

...esli to není opsaný pak je to dobrý ...

15.10.2010 11:34:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí