Černočerně

Černočerně

Anotace: ...asi jsem opravdu sprostá.

jsi mým hvězdářem
ještě ti platím
za tvé lži
a ikdyž jsi jen lhářem
stejně to vydržím
jako vždy

miluji tě za to ještě víc
každá hvězda má svůj rub i líc

zdál se mi sen
o dalším tvém úsměvu
ze společného štěstí
a ikdyž
mě z toho srdce bolí jen
mám malou záplatu
která neví o mém snění

lžu mu stejně jako hvězdář mně
vypadám jako noční obloha - černočerně

Jsem jako ty - stejná svině.
Autor Lexisa, 15.10.2010
Přečteno 291x
Tipy 11
Poslední tipující: Eru Alonnar, tato22, Descardea, Psavec, carodejka, malá slečna, Šerák, CULIKATÁ, elfik0024
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Prej přiznání je polehčující okolnost ;-)

04.09.2019 07:33:47 | Eru Alonnar

aaale ano. Taky jsem se utesovala, ze ne, ale jsem.

15.10.2010 20:49:00 | Lexisa

Nejsi.

15.10.2010 20:42:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí