Černobílá

Černobílá

Anotace: ....

Sbírka: Jen pro ni

Jak černobílá fotografie,
jak slzy překrásné dívky,
končím ve světě fantazie,
kde hladím její ladné křivky.

Ze světla mladých párů
odhalím modré nebe.
Z hlubinných stožárů
vyfotím obraz sebe.

Z rudého dýmu cigaret
vymyslím možná pár vět.
Z posledních srdcových karet
vytvořím pro nás dva svět.

Z mozaiky fotografií
vyznávám svůj cit.
Já jdu za svojí fantazií,
kde chci s tebou žít.
Autor Richard Ježek, 15.10.2010
Přečteno 408x
Tipy 6
Poslední tipující: CULIKATÁ, ZILA78, Kett
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká S.T.

15.10.2010 22:03:00 | ZILA78

krásný...

15.10.2010 21:56:00 | Kett

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí