Vstaňte z bahna

Vstaňte z bahna

Anotace: když se utápím v černých myšlenkách

Tak vstaňte nohy mé a jděte kupředu,
vstaňte z toho bahna,
ať jdeme dopředu.
Síli máte dost, však odvahu žádnou,
vstaňte tedy s důvěrou tak všední a ladnou.
Jste lekhé, přec tížíte hlínu,
bořím se v bahně,
já dávám vám vinu.
Ruce mé vyčerpané, pomozte jim vstát,
pomozte jim a nezkoušejte lhát..
Snad nezůstanu v bahně hnít,
ne bože,
na věky tu nechci být...
Autor Lenny, 11.01.2006
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí