KRÁĽ

KRÁĽ

Anotace: môjho bytia

Bol si jediný
ktorý ma nenechal samú tancovať v daždi
Bol si jediný
ktorý so mnou neflirtoval ako každý
Bol si jediný
ktorý ma objal v tej najťažšej chvíli
Bol si jediný
ktorý ma presvedčil,že aj osud sa mýli
Bol si jediný
ktorý v mojich očiach stvoril toľko jasu
Bol si jediný
ktorý ma naučil nepridržiavať sa času
Bol si jediný
ktorý nevnímal tikot hodín

Bol si jediný
s ktorým som verila,že chodím
Bol si jediný
pri ktorom som nemala chladom skrehnuté dlane
Bol si jediný
pri ktorom som sa nebála, že sa mi niečo stane

Bol si jediný
ktorému som zverila všetok môj žiaľ
Bol si jediný
ktorý bol môjho bytia kráľ...
Autor Mišiačik, 17.10.2010
Přečteno 284x
Tipy 12
Poslední tipující: Bíša, Divoženka1, Giginka, Petbab, Paulín, jitka.svobodova, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné upřímné vyznání..nevěš hlavu..nikdy nevíš, co tě čeká =)

18.10.2010 11:11:00 | Giginka

Krásné vyznání.
ST.

17.10.2010 21:51:00 | Paulín

Král Tvého srdce?Byl??Hezká.St.

17.10.2010 13:48:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí