Kapky lásky II

Kapky lásky II

Anotace: ...dávkování neznámé

Pod okapy všedních dní,
zůstal jeden nevšední,
utápím se v jeho pudu,
polykám jeho hnusnou vodu

Jícen se mi z toho vzpírá,
po Tobě zbyla v ruce díra,
co chřtán šklebí hrdě světu,
teď mocní Tvou poslední větu

Krev se v hlavě bouří dál,
v lásce, já opět neobstál,
na jazyku doušek vody,
přichází nechuť a s ní mdloby,
brek,
namísto vody pelyněk
Autor Désolé, 17.10.2010
Přečteno 273x
Tipy 5
Poslední tipující: James Libustka, Lamorte, la loba, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí