Další slza

Další slza

Anotace: ...

den kdy jsem se do tebe zamiloval
byl tím nejkrásnějším v mém životě
štěstím ronil jsem slzy
byla jsi to nejlepší na světě
ale ta chvíle které jsem se bál přišla brzy
a v všechno bylo pryč v jedné větě
je konec
odešla jsi stejně jako všechno ostatní
a já mám teď nutkání
zase plakat
smutek co srdce mé zahalil
jako by mě zabil
budoucnost co jsme plánovali
nebude jednu velkou tečku jsem udělali
den kdy svět se zamotal
a já se rozplakal
teď se odehrál
a nezbývá než kráčet dál
i když bych nejraději odešel tam
kde už navěky věků budu sám
nesmím
je tu moc lidí kterým
radost ještě dát musím
říká se přeci že pouze život který
žijeme pro ostatní dává smysl
a i když jsem hluboko klesl
zvednu se
né že by jsi mi byla pasé
stále tě moc miluji
ale slzy co po tváři mi cestují
odrazují mě zdá se
poslední polibek mohu ti dát
v téhle básni
naposledy miluji tě mohu řvát
a stejně je to k ničemu
ale přeji ti štěstí
to je přeci oč tu běží
bylo mi s tebou krásně
ať říká si každý co chce
všechno bylo v lásce
co k tobě jsem cítil
cítím a cítit budu
Autor Mirusek, 17.10.2010
Přečteno 339x
Tipy 15
Poslední tipující: Lylča, Bíša, Mraveneček, Nick Name, CULIKATÁ, ZILA78, Bernadette, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Stip!

08.11.2010 01:31:00 | Bíša

bylo mi s tebou krásně... k tomu nemusim nic dodávat, každej si to zažil, ale kdo ví jestli ještě někdy zažijem.

17.10.2010 18:28:00 | Lagedama

Naprosto úžasný!

17.10.2010 16:54:00 | Nick Name

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí