Po stopách lásky

Po stopách lásky

Anotace: ...

Na dlani zůstala jedna z Tvých řas
než všechno přebolí chce to čas
V myšlenkách strádám dotek něhy
city v nás zůstali na věky němí...

Zavírám oči a sním si svůj sen
že v noci na okno zaklepe Ten
Kdo tajně miluje společná rána
možná jsem naivní, prostě nána...

Stačí jen přítomnost a vidět Tvůj stín
když zabouchnou se dveře,tak už vím
Že zůstala jen Tvá minulost
po stopách lásky, teď říkám pitomost....
Autor Kett, 17.10.2010
Přečteno 424x
Tipy 24
Poslední tipující: Eru Alonnar, bobi bobie, Behemot, Jiná, Niky88, Jacob P. Verlaine, labuť, jitka.svobodova, Květka Š., CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je smutné že není to co bylo krásné,
bolí srdce - v duši prázdnota,
však časem ale ten bol přejde,
na ninulost zůstane hezká vzpomínka.
Ahojky Bobi

19.10.2010 06:10:00 | bobi bobie

ST bych měl snad dát všude:)

17.10.2010 22:47:00 | Jacob P. Verlaine

Milovat a být milován,je prostě krása.

17.10.2010 18:19:00 | jitka.svobodova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí