Slova snílka

Slova snílka

Anotace: ...

Jsem snílek
s úsměvem na tváři
s naivní nadějí
ve svém srdci
pořád doufám
že mě jednou
budeš milovat
budu slýchat
ta dvě slova
namísto pouhého
mám tě rád
Autor elfik0024, 17.10.2010
Přečteno 378x
Tipy 10
Poslední tipující: Bíša, Niky88, Gabrielle, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí