O psovi a kočce

O psovi a kočce

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=HGrLNSSTHrA

Čekáš na mě celou noc
zoufale křičíš o pomoc
Odešla jsem bez nároků
kolik to bylo vůbec roků...

Zhasínám světlo a Ty se snažíš
po tmě mé tělo svůdně hladíš
Odmítám se s Tebou milovat
jsem přeci ta..potvora...

Všechno jednou prostě končí
má slova se s Tebou loučí
Chtěla jsem všechno a jen pro sebe
už na tom nezáleží,teď prázdný jsou postele...

Až nás příště naposledy rozdělí
vzpomeň si na to naše pondělí
Měla jsem tenkrát všechno jasný
dnes říkám že mohlo to být krásný...

Jsi pes co stále kouše
Já kočka v Evině rouše
Autor Kett, 17.10.2010
Přečteno 362x
Tipy 21
Poslední tipující: Eru Alonnar, jitka.svobodova, bobi bobie, Behemot, sobý hnusec, Niky88, Gabrielle, Psavec, hašlerka, Jacob P. Verlaine, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A kus srdce mu teď chybí
kočka se jím teďka živí
odmítla něhu, snad lásku
teď hraje si s ním jak
s mašlí na provázku
falešná či hrdá
kotě co snadno prchá

10.11.2010 16:54:00 | Eru Alonnar

pěkná básenka, moc pěkná:-))

18.10.2010 18:59:00 | Behemot

Povedená básenka, kočko.

17.10.2010 22:46:00 | Psavec

teda Kett nemá to chybu ST hlavně za ten konec
Jsi pes co stále kouše
Já kočka v Evině rouše

17.10.2010 21:17:00 | Jacob P. Verlaine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí