Z druhé strany

Z druhé strany

Anotace: Co si tak myslí, když po takové době Ti zvoní u dveří, tváří se jako nezvedený školák a hledá v Tvých očích zbytky staré touhy?

Možná se vrátím.
A tak, jak kdysi,
zjistím, že na mě nečekáš.
Vybledly staré časopisy.
Stejně tak fotky, portrét náš.
Zežloutly stránky našich lásek.
Z tabáku kouř se ve sklenici
chytil. Jeden tvůj vlásek
z hřebenu utek. A létá po světnici.
Jsi krásná. Víc, než jsi kdy byla.
Jsi krásná jako - Co já vím?
Být Paridem, tys zvítězila.
Vím, moje lásko, dobře vím,,
že šance dávno uletěla.
Že dřív jsem ji měl chytat v letu.
Stejně však, ty má milá, skvělá,
nezapomělas.

Či se pletu?
Autor Descardea, 17.10.2010
Přečteno 259x
Tipy 20
Poslední tipující: jitka.svobodova, ZILA78, Mbonita, Niky88, Gabrielle, Psavec, CULIKATÁ, synanceia, labuť, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Staré lásky nerezaví.

17.10.2010 22:44:00 | Psavec

Rozumím, st

17.10.2010 20:27:00 | synanceia

Na staré lásky se dá jen těžko zapomenout...

17.10.2010 20:17:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí