Balada

Balada

Anotace: ...

Brzy z jara vypučel lásky květ
a se mnou se zatočil celý svět.
Sedm měsíců byli jsme pár,
a ten postupně uvadal...
Přitom stačilo jen zalít vodou!
A ne utopit slzou...

Skopněte city do balónku, nafoukněte ho a vyšlete pryč!
Proč ne?
Ať letí vzhůru k temné obloze!
Odvraťte se a nepouštějte ho zpět!

S podzimním listím
padají kapky krve, slz a odchází štěstí.

Ona snad nemá srdce?
Ale zato to mé svírá v ruce!
Však patří ji...

Ale proč s ním takto zachází,
a vůbec si ho neváží?

Utopila ho v zapomnění tekutém,
když sehnula se na Léthe.
Rty své v řece navlhčila
a do rána zapomněla!

A co bylo dál?
To už nikdy nikdo nepopsal!
Autor Lamorte, 17.10.2010
Přečteno 319x
Tipy 17
Poslední tipující: la loba, Désolé, ZILA78, Mraveneček, Mbonita, evilyn, Gabrielle, Josh, labuť, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí