Pro Tebe

Pro Tebe

Anotace: o tohle se dělit nemusíš

Dívám se na tebe, lásko má sladce spící
Na chvíli nevnímáš ten pravý kolem svět
Za tvůj klid modlím se i když jsem nevěřící
Za každý výdech tvůj, dám všechno, dám to hned

Až ráno procitneš probudíš i mé cityy
Tak jako každý den od doby co tu spíš
Doufám že co nejdřív poznáš jak jsem zas roztržitý
Věřím že pochpíš že zas je plná skrýš

Tady se schovává pár veršů o mém snění
Tak jako pokaždé se těším až to zříš
Doufám že nuda to pro Tebe ještě není
Doufám že jediná mé srdce pochpíš
Autor Trawnikar, 17.10.2010
Přečteno 623x
Tipy 19
Poslední tipující: ZILA78, Mraveneček, PoeziGirl, Mbonita, Niky88, Gabrielle, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba, labuť, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí