Láska trochu jinak..

Láska trochu jinak..

Anotace: promin

Jsi má uvadlá růže
můj smutný včerejšek
jsi má spálená kůže
můj věčný strach z výšek.

Jsi můj ztracený deník
má nepravdivá slova
Jsi mé nevyřčené dík
Jsi tu, každý den znova.

Jsi mé otravené pití
můj nedostaný dárek
jsi hvězda, co nesvítí
jsi slova, kterés neřek'.

Jsi to ty, papírový drak který uletěl.
Autor klajusenka, 17.10.2010
Přečteno 283x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, PIPSQUEAK, Mraveneček, Lenullinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí