Čas

Čas

Anotace: Když člověk nemůže někdy spát...

Pozdě jít teď spát
Už pomalu svítá.
Pozdě se omlouvat,
Protože doma tě nikdo nevítá.

Mám radši léto než zimu,
Pravdu očekávám víc než lež.
Obdivuji ty, co se umí omlouvat
Mám rád ty, co mi umí naslouchat.

Teď bych se měl smát,
Někoho vedle sebe mít.
Ne v noci spaní odkládat
A řádky na papír psát.

Mám radši světlo než tmu,
Pokrytectví umím odmítat.
Měl jsem několikrát rád, přesto váhám,
jestli vím, co milovat znamená.

Je snad příliš brzy?
Brzy se vzdát, dál nehledat?
Nebo ještě chvíli počkat
A kousek světa prohledat?
Autor Petr Šajdar, 18.10.2010
Přečteno 355x
Tipy 14
Poslední tipující: Tichá Šárka, carodejka, jitka.svobodova, Lenka Hrdá, Psavec, CULIKATÁ, Mraveneček, Niky88, Kapka, Agniezka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hledej, dál hledej.))

19.10.2010 23:17:00 | carodejka

Kdo hledá-najde:-)))

18.10.2010 09:59:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí