Ty a tvé tiché návraty.

Ty a tvé tiché návraty.

Anotace: pšt!

Ty a tvé tiché návraty,
říkáš: "Jen s tebou ráda chodím."
...Tak nestůj přece před vraty,
na lože rád Tě doprovodím.

V posteli nejsi nejtišší,
...snad byla chyba nespíš ve mně,
ještě že soused neslyší,
že pohnula se s námi země.

Tvůj talent mne vždy zaskočí,
...a to už nejsem příliš mladý,
srdéčko mládím poskočí,
jen co zas spatřím Tvoje vnady.
Autor ota.pé, 18.10.2010
Přečteno 352x
Tipy 22
Poslední tipující: jitka.svobodova, Jana M., Mbonita, Nick Name, Kars, Psavec, CULIKATÁ, Mraveneček, Květka Š., Niky88, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně se svěřuješ, že ženu tu miluješ

18.10.2010 20:27:00 | Kars

Soused neslyší protože je na pivu, ale sousedka je ve střehu.

18.10.2010 19:18:00 | Psavec

...pšt...

18.10.2010 09:31:00 | Květka Š.

... :o)

18.10.2010 01:16:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí