Limbo..

Limbo..

Anotace: .. tanec http://www.youtube.com/watch?v=-HLegKDpbbc

V Lacus Perseverantiae
tancujem limbo
na Lune zvládať tance
pozýva bilboard

ktorý sa tej noci prisnil
(Tebe iste nie)
mne, aby som sa netrýznil
tvárou ku stene

na lôžku v slzách na Zemi..
dal som sa na to
z ponuky výhier a prémií
získať chcem zlato

za výkon ohybným telom
(o čo si prišla?)
podliezť tyč je mojím cieľom
vo sne zamýšľam

dokázať to, čoraz nižšie
v brehoch opretá
tyč klesá, takýchto príšer
niet viac, - experta

na karibský tanec v moriach
Mesiaca nikde..
.. mám srdce v tele netvora
limbo v libide
Autor Petbab, 18.10.2010
Přečteno 251x
Tipy 12
Poslední tipující: Holis, PIPSQUEAK, Mbonita, la loba, Psavec, Jiná, CULIKATÁ, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkný..

18.10.2010 12:12:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí