Havraní cit

Havraní cit

Anotace: Býti Tvým strážcem, býti Tvým havranem, hlídat Tě v noci a ráno za ránem...

Býti Tvým strážcem, býti Tvým havranem,
hlídat Tě v noci a ráno za ránem.
Černým křídel ukazovat Ti cestu
a sbírat Ti drobky - "pro mou nevěstu".
Jaká to zvláštnost, člověk a pták,
láska nezná mezí, už je to tak.
Namísto polibků, chtěl bych Ti poradit,
mohla bys mě aspoň někdy pohladit.
Podívej, lásko, za oknem už svítá,
slunce Ti do vlasu paprsky vplýtá.
Tak pusť mě už dovnitř, slunce nemám rád -
to víš moc dobře. A promiň, že jsem jen pták.
Autor Jeronym., 18.10.2010
Přečteno 249x
Tipy 1
Poslední tipující: jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí