Vzpomeň si

Vzpomeň si

Anotace: ja nevím, jak to charakterizovat. přečtete si to a uvidíte:)

Flétničko bez hlasu,
kapičko slaná,
zpěvačko z Arrasu,
minuto z rána.

Stupničko notová,
basový klíči,
skladbičko cellová
o pouhém chtíči.

Toho mých slabých chvil
bolesti plná,
tanečku lesních víl,
taji ve vlnách.

Kometo vánoční,
hvězdičko odpadlá,
příběhu půlnoční,
kytičko uvadlá.

Vášnivý pátere,
jablko sváru,
mrazivý severe,
nevěro páru.

Krvavý potůčku,
barvičko duhy,
ulitý zvonečku
z měsíční mlhy.

Obchodníku s citem,
strofičko básně,
vzpomeň, jak nám spolu
bývávalo krásně...
Autor gaginas, 22.06.2004
Přečteno 1618x
Tipy 4
Poslední tipující: Makula, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí