protirasistická

protirasistická

Anotace: Protirasistická báseň s hrozným rýmem

Borský klášter samý cikán
jsou to lidé
to já říkám.

Malí cikáni s nožemi
cikánky s mandolínou
ozvučenou písněmi.

Brutální vražda
na Borské ulici-
byl to cikán?
Ne jen ti jež zvedají pravici.

Potom úřad vyvěsí
vlaječku vlající
byl to jen cikán-
všichni jen myšlenky stojící
o rychlosti aut.

Prodá se klášter
na ulici děti-
koukněte na ně
vždyť je to smetí.

Zavolám skinheady
zničte ty svině
po Boru v pořadí
je město Kdyně.

A radní?
Ti sledují z povzdálí
jak černá rasa hyne.
Autor Baghyra, 11.01.2006
Přečteno 292x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Heh dobrá myšlenka. Rým místy dobrý, ale místy ne :-)

12.01.2006 07:38:00 | Manik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí