Je na čase změnit se

Je na čase změnit se

Anotace: Jsi z jinýho světa, jsi úplně jiná, že hovado jsem, není má vina...

Jsi z jinýho světa, jsi úplně jiná,
že hovado jsem, není má vina.
Ja na čase změnit se, jiný chci být,
nekouřit, nepít a denně se mýt.
Začal jsem běhat, koupil si tretry,
kouřit jsem nepřestal - teď kouřím Petry.
Teď stepuju venku, na neznámém místě,
jestli Tě potkám, to nevím jistě...
Autor Jeronym., 19.10.2010
Přečteno 235x
Tipy 4
Poslední tipující: Haminka, jitka.svobodova, Niky88
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí