Otázky

Otázky

Anotace: ...

Co je to bolest?
A ten zvláštní cit?
Jak moc se dá ublížit?
Víš jak to bolí?
Když do srdce
proniká kudla
tvořená z tvých slov?
Jak dlouho se hojí
rány láskou způsobené?
Tak co je ten zvláštní cit?
jenž dovoluje ti
mi tak moc ublížit
Zas a znova
a každý den
a stále víc
tak směj se jen
i á se usmívám
tyhle rány už nevnímám
V nočním pláči
šeptám jen:
do dalšího dne
mi prosím
sílu dej!
Autor elfik0024, 19.10.2010
Přečteno 317x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, jitka.svobodova, Nick Name, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Culíček má pravdu, určitě bude líp, jen se tomu musí věřit!

20.10.2010 09:05:00 | Nick Name

Neplakej,zase bude dobře:)).

20.10.2010 07:20:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí