Pardál

Pardál

Anotace: ...pro změnu o pardálu obláčkovém...

Nenáviďme čas
i jeho ohyzdné mrknutí řas...
Krade dětem dětství,
lásce lásky,
nešťastným štěstí
a hře příchuť sázky.

Mně krade zvíře mého srdce,
vzplanutí ohně,
šelmu co hladí duši mi sladce,
kočičku, co lísá se ladně.

Bez rána s tvou tváří
není nikdy dne v sluneční záři.
Autor Lexisa, 20.10.2010
Přečteno 444x
Tipy 10
Poslední tipující: Gabrielle, Hloupá Květinka, James Libustka, vodnař, labuť, jitka.svobodova, Dračičák, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí