Vyznání

Vyznání

Anotace: tak asi takhle nějak si každá z nás představuje vyznání lásky,co Vy na to holky?:-)

Vyznání

Jsi jako růže,
která voní tak sladce,
snad za to Tvůj úsměv může,
že jsi jak vládce
mého srdíčka a já chci splnit
jen Tvá přáníčka

Jsi čistá jako drahokam,
točí se mi z Tebe hlava,
já láskou nevím kudy kam,
když se Tě dotknu, cítím chvění
a vím, že to není snění

S Tebou se cítím tak krásně,
že mám chuť psát Ti básně,
tančit s Tebou ve dne, v noci,
dát Ti co jen budu moci

Láska to je velký zázrak,
jako nové poznání,
lásko má já miluji Tě,
toto je mé vyznání
Autor Andrea de Taverne, 12.01.2006
Přečteno 1556x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (12x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí