Přijdeš na to?

Přijdeš na to?

Anotace: už jen čekám až zjistíš jaká jsem...

Jsem vypočítavá,
jsem chladná,
jsem závistivá,
asi jsem divná..

Nemám modré oči,
nemám blonďaté vlasy..

Ale ty mě takovou miluješ, že?

Vždy říkáš,
že jsem milá,
dokážu vyjádřit lásku,
mám překrásné kaštanové vlasy,
dokonalou povahu,
že jsem vtipná,
že mám neuvěřitelné zelené oči.

Ale já se obávám, že jsi jen zaslepen láskou,
už jen čekám, kdy přijdeš na to jaká sem..

Řekneš mi potom: ,,Miluji tě lásko moje?"
Autor Haminka, 20.10.2010
Přečteno 375x
Tipy 4
Poslední tipující: Jeronym., CULIKATÁ, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí