Dopis na rozloučenou

Dopis na rozloučenou

Anotace: tak zase jedna smutná o ženě,která má vážnou nemoc a loučí se se svou láskou

Dopis na rozloučenou

Nevím jak začít broučku můj,
musím se rozloučit stůj co stůj,
mám vážnou nemoc, která mne skolí,
nechci se rozloučit,
srdíčko bolí

Do očí říci Ti sbohem
jsem nemohla,
na krutá slova
já bych se nezmohla,
proto Ti píšu na list papíru
pravdu, která je krutá až nadmíru

Velmi Tě miluji,
na to nikdy nezapomeň,
buď prosím šťastný
a občas si na mne vzpomeň

Nebuď smutný
a užívej života dokud ho máš,
najdi si dívku,
které svou lásku dáš

Loučím se naposled,
přeji Ti zdraví,
Tys byl v mém životě
ten jediný pravý
Autor Andrea de Taverne, 12.01.2006
Přečteno 430x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí