dlouhý vztah, ale pořád krásný

dlouhý vztah, ale pořád krásný

Anotace: už jsem dlouho nepsala,omluvte kostrbatost textu:)

nikdo nechce být tady sám, opuštěný,
hledá si parťáka, aby byl pojištěný
proti zdejší samotě a nočnímu chladu,
jen proto se sama nocí kradu
za Tebou,do tepla společné postele,
a já jsem šťastná, že mám přítele,
který mě podrží, když mám trable, splín,
poradí, dobře ví, že jeho názor ctím,
když mi něco nejde, když den se nedaří,
utře slzy, usměje se a pohladí po tváři,
který ví, že docela ráda mám růže,
a zná všechny záhyby mojí horké kůže,
jeho úsměv zahřívá mě po celý den
opravdu zdá se mi že není to sen.
Mraky na vztahu občas se objeví,
přesto vím, že zase jinam odletí
a i když je to těžké spolu vycházet
nechci přestat se s tebou procházet.
Nechci aby se naše společné zážitky
proměnily jen ve vzpomínkové mžitky,
tři roky, dlouhá doba, moře vody uteklo,
mezi námi leží všechno to, co se neřeklo,
ale přesto pořád chci jen s tebou dál jít,
svou lásku ti dát a tu tvou chtít.
Nikoho lepšího pro sebe nehledám,
Vím, že to nejlepší už dávno mám,
tvé oči jsou stále tak upřímné, milé,
neodolám, skloním se k tobě čile
pusu ti dám, polibky máš sladké
a rty ale vážně šíleně hebké…
Autor Kutinečka, 20.10.2010
Přečteno 570x
Tipy 22
Poslední tipující: Maryje..., Tomáš Přidal, Šerák, Sladkalu, Agniezka, vodnař, James Libustka, Gabrielle, jitka.svobodova, carodejka, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je dar, když to takhle krásně klape a budoucnost se Ti zdá růžová, toho je třeba si vážit....ST

17.11.2010 19:39:00 | Sladkalu

Tak to ti velmi gratuluji.))

20.10.2010 19:52:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí