Zlomená láska

Zlomená láska

Anotace: Bez komentáře ...

Před měsícem začalo to jako krásná pohádka.
Do srdce mi nastoupila Amorova posádka.
Začal jsem si namlouvat, že můžu mít štěstí.
Teď vím, že jsem odepsaný, byly to jen zvěsti.
Znovu jsem se zamotal do citových sítí.
Na mou cestu k zatracení, už jen Měsíc svítí.
Hůl nade mnou láska láme už několik let.
Od života neslyšel jsem pár hřejivých vět.
Ať udělám cokoliv vždycky mně to srazí.
Oddělí to naše srdce obrovitou hrází.
Autor VAVRO, 20.10.2010
Přečteno 310x
Tipy 5
Poslední tipující: Elisha, CULIKATÁ, Nick Name
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí