Láska je blud

Láska je blud

Anotace: co je to láska?

Láska, jako poryv větru v nekonečném moři,
jako májový deštíček,
osvěží a zmizí...

Láska je blud,
babská povídačka,
často si hrajíc,
na jedináčka...

Láska jako pepř a sůl,
chutné životní koření,
občas však drze klamající,
té pravé chuti zabraňující...
Autor csieksbo, 20.10.2010
Přečteno 288x
Tipy 5
Poslední tipující: Hannazka, jitka.svobodova, Niky88, L. Šebestián Borský
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí