Za nehty zbytky nevinnosti

Za nehty zbytky nevinnosti

Anotace: Nenávidím lháře, ale on lhal tak krásně...

Za nehty zbytky nevinnosti
V řasách ukrytá je slza
Prsty až do běla v zlosti
Sevřené v pěstech. Tak drzá

Stojí tu beze slova na rtech
Bez dechu a v agonii
Není ničí a přitom všech
Milovala jeho hlasu melodii

Nikdo nerozumí jí
A ten, kdo ano, nevnímá
Už i ve dne sny své sní
A on si stále nevšímá

Prý dobojovala svou válku
Stojí tu nahá, bledá
Na zemi kupa nedopalků
Beznaděj na hruď jí sedá

Jako kouř ji dusí celičkou
Pohlcuje tělo, duši
Pro něj vždy byla tou maličkou
Naivní. Teď však tuší

Černou jako noční nebe
na jeho prsa se svévolí
načmárala podpis a sebe
ať pozná, jak láska bolí

Za nehty zbytky nevinnosti
Z řas slza teče po tváři
Utře ji rukou posedlosti
Pamatuj na mě, ty lháři…
Autor ajuska92, 21.10.2010
Přečteno 321x
Tipy 5
Poslední tipující: Ejí, la loba, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

smutné....:-(

06.07.2011 14:59:00 | Ajka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí