Nesmíš věřit

Nesmíš věřit

Anotace: Strachujte se, schovejte se, raději ani nedutejte...

Dunivé zvuky z podzemí,
šílenství mezi věřícími,
přijde znovuzrození,
utkáš se s nemrtvými.

Nepočítej již padlé listí,
přestaň zachraňovat kapky,
válku srdce ti věští,
nenajdeš již cesty zpátky.

Jsi jednou z posledních hvězd,
které temnota se nedotýká,
jsi poslední bílý květ,
jež na mrtvém rekovi vzkvétá.

Pospěš, utíkej, což neslyšíš?
Tiché kroky věští smrt,
neohlížej se, již mě neuvidíš...
to se mnou vzplála tvrz!
Autor boomslang, 21.10.2010
Přečteno 308x
Tipy 2
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí