Vějíř zoufalství

Vějíř zoufalství

Anotace: ...

Závidíš mi můj žal
vyčítáš mi mé horké slzy
jenž na tvé tělo kanou
tak si zůstaň klidně sám
nejlépe ze všech víš
proč miluji tě

A s tou nejněžnější něhou
kterou zanechává můj dotyk
na těle tvém

Za vějířem v zoufalství
je ukryto mé křehké srdce

Dřív něž spadne první lístek
té rozkošné květiny
v dlani tvé
pomiluj se se mnou
já s posledním
stínem naší touhy zmizím
Andílku můj
Autor elfik0024, 21.10.2010
Přečteno 279x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta báseň se místy podobá mým pocitům... a proto ST!

21.10.2010 18:39:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí