Derniéra našich vztahů

Derniéra našich vztahů

Anotace: nejen o lásce...

Sbírka: Věci neměnné

Když hroutí se ti celý svět,
není radno se opíjet.
Puká a praská horní ret,
život je sázka, kabaret.

Když hroutí se ti tvoje cíle,
doufej, že je to jen kratochvíle.
Ne nadarmo ti říkaj „lidumile“
tvá duše obchodníka zraje čile.

S city se neobchoduje,
vezmi si jehlu a nit a zašij rány.
Osud nad lidmi boduje,
v tom jsou i múzy po krk zaprodány.
Otevři dveře, tam čeká tě na prahu
derniéra našich vztahů.

Život je sázka, kabaret,
plejáda přeslechnutých vět.
Ještě, než začneš šedivět,
tak pozvi múzy na výlet.

Život to je hlavní chod,
bezedná propast nejistot.
Dokud žiješ, jsi lodivod,
tak plachti světem bez nehod.

S city se neobchoduje,
vezmi si jehlu a nit a zašij rány.
Osud nad lidmi boduje.
V tom jsou i múzy po krk zaprodány.
Otevři dveře, tam čeká tě na prahu
derniéra našich vztahů.
Autor patrikus, 21.10.2010
Přečteno 347x
Tipy 16
Poslední tipující: dream in emptiness, Gabrielle, James Libustka, Niky88, hašlerka, labuť, Any 4, Zasr. romantik, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jaké to je láďo, mě zatím napadla jen první sloka a refrén... ???

21.10.2010 21:26:00 | patrikus

Na povzbuzení!

21.10.2010 20:58:00 | Zasr. romantik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí