Sobec

Sobec

Anotace: ...

Kolik citu ukrývá se
v lidských srdcích?
Kolik zmaru ukrývá se
v lidských slzách?

Je toho všeho víc, než tušíš
a já mluvím tak,
jak narostl mi zobák.

Kolik pravd ukrývá se
na světě.
Kolik křivd duši
ti zasáhne?

Je toho všeho víc, než tušíš
a já mluvím tak,
jak narostl mi zobák.

Kolik teskných melodií
tvoje uši dokáží snést?
Kolik břitkých slov a svinstev
dokáže člověk člověku
do tváře vmést?

Je toho všeho víc než tušíš
a já mluvím tak,
jak narostl mi zobák.

v lidských srdcích už není cit.
A oči jsou plné
bolesti, slz a zmaru.
Pravda není.
Křivdy?
To už je záležitost davu.

Neslyšíš teskné melodie,
protože neposloucháš.
Břitká slova a svinstva
kolem sebe metáš.

Nemůžeš tušit ani v nejmenším
a přece víš.

Mluvím tak,
jak jsem se narodila.
Mluvím tak,
jak neměl jsi to rád!
Autor Lucie Tee, 21.10.2010
Přečteno 318x
Tipy 2
Poslední tipující: Niky88
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí