Inkoustové jizvy

Inkoustové jizvy

Anotace: ...

Jednou, je to už hrozně dávno,
mi na ruku napsal slova,
co nikdy nevyblednou...

Tehdy se kus jeho srdce,
do mě vryl hodně hluboko...
Dál než všechno ostatní.

Někdy jizvy pálí,
nekonečnou bolestí...
Lásky, smrti a toho všeho.

Ale jsou to jediné,
co mě drží...
Díky nim ještě žiju.

A vím, že až všechno skončí
a pomine.
Budou tam pořád...

A navždy pravdivé.
Cítím to...
Autor Manstein, 21.10.2010
Přečteno 330x
Tipy 9
Poslední tipující: J.U. Ray, Aurelius, Elisha, Gabrielle, Lamorte, Izza
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

wau

29.11.2010 21:17:00 | DIDADA

Okamžiky, na které se nezapomíná - pěkné...

23.10.2010 18:37:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí